تاریخ انتشار : 14 آذر 1396 16:22

نشست صمیمانه دانشجویان با مدیران

مراسم روز دانشجو

نشست صمیمانه دانشجویان با مدیران

مراسم روز دانشجو با حضور دانشجویان ، اساتید و مسئولین دانشکده دین و رسانه صبح امروز 14 آذر 1396 در سالن همایش های این دانشکده برگزار شد

در این مراسم ابتدا مسئولان دانشکده به سؤالات دانشجویان در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی، تولیدی و فرهنگی پاسخ دادند. سپس رئیس دانشکده ضمن تبریک روز دانشجو گفت: فلسفه پیدایش دانشکده دین و رسانه، ایجاد فضای معنوی و تولیدات رسانه ای مبتنی بر مبانی انقلاب اسلامی است که باید با جدیت و تلاش بسیار زیاد پیگیری شود.

دکتر علیرضا پویا با اشاره به نوع تولیدات و توانمندی اساتید دانشکده دین و رسانه، گفت: ما با کمک دانشجویان این دانشکده در تلاشیم سطح علمی و اعتباری این دانشکده را ارتقا دهیم .

وی همچنین با اشاره به سوالاتی که دانشجویان در این مراسم مطرح کردند، اظهار داشت: مسئولان دانشکده به خوبی بر مشکلات دانشجویان واقف هستند و تمام تلاششان را می کنند تا به خوبی پاسخگوی مسائل دانشجویی باشند .

رئیس دانشکده دین و رسانه همچنین از تمامی همکاران و اساتید و دانشجویان خواست تا در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای ساخت آینده ای بهتر تلاششان را مضاعف کنند.

در پایان این مراسم از دانشجویان برتر حوزه های مختلف این دانشکده تقدیر بعمل آمد.